Recept: ŠTIKA PO VSETÍNSKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: ŠTIKA PO VSETÍNSKU

Ingredience:

  • 800 g štiky
  • 100 g slaniny
  • 2 cibule
  • 1/4 sladké smetany
  • hladká mouka, paprika, sůl

Příprava jídla:

Osolené porce štiky obalíme ve směsi mouky a papriky. Na dno pekáče dáme plátky slaniny a kolečka cibule a posypeme paprikou. Na připravený základ vložíme porce ryby, poklademe zbývající plátky slaniny, druhou polovinu cibule a znovu opaprikujeme. Pečeme v troubě asi 12 minut, pak rybu obrátíme a pečeme dalších asi 10 minut. Nakonec vlijeme smetanu a ještě asi 10 minut zapékáme.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz