Recept: SMAŽENÝ KAPR PO UHERSKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: SMAŽENÝ KAPR PO UHERSKU

Ingredience:

  • 600 g kapra
  • 30 g sladké papriky
  • 2 vejce
  • 1 lžíce mléka
  • 70 g tvrdého sýra
  • 80 g másla
  • 70 g oleje
  • sůl

Příprava jídla:

Porce kapra zbavené kůže osolíme, štědře obalíme ve sladké paprice, v rozšlehaných vejcích s mlékem a ve strouhaném sýru. Rybu zvolna smažíme na oleji a postupně přidáváme pro zjemnění máslo.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz