Recept: PSTRUH S MÁSLEM

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH S MÁSLEM

Ingredience:

  • 4 pstruzi
  • 100 g kořenové zeleniny
  • 15 ml octa
  • 60 g másla
  • sůl, 2 zrnka pepře, 1/2 bobkového listu, petrželka

Příprava jídla:

Pstruhy vaříme v osolené vodě společně s nakrájenou zeleninou, octem a kořením asi 8 minut. Měkké pstruhy vyjmeme rybí lopatkou na talířích je přelijeme rozpuštěným máslem a ozdobíme snítkami petrželky.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz