Recept: PSTRUH PO KYJEVSKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH PO KYJEVSKU

Ingredience:

  • 4 pstruzi
  • 40 g másla
  • 20 g kaparů
  • 2 vejce
  • 160 g oleje (nejlépe olivového)
  • petrželka, citrónová šťáva, sůl, hladká mouka, strouhanka

Příprava jídla:

Do změklého másla vmícháme najemno sekanou petrželku a kapary a přidáme citrónovou šťávu. Ryby osolíme a plníme připravenou směsí. Břišní otvor zmáčkneme a rybu obalíme v mouce, rozšlehaném vejci, znovu v mouce a vejci a nakonec ve strouhance. Smažíme zvolna v rozpáleném oleji.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz