Recept: PSTRUH PO ARMÉNSKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH PO ARMÉNSKU

Ingredience:

  • 4 pstruzi
  • 80 g rýže
  • 80 g másla
  • 60 g rozinek
  • sůl, mlétý zázvor, strouhanka, petrželka

Příprava jídla:

Pstruhům vyřízneme žábry a vzniklým otvorem je vykucháme, propláchneme a osolíme. Naplníme je nádivkou z vařené rýže ochucené máslem, rozinkami a zázvorem. Pečeme na plechu vymazaném máslem a posypaném strouhankou. Rybu po upečení ozdobíme snítkami petrželky.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz