Recept: PSTRUH PLNĚNÝ TVAROHEM

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH PLNĚNÝ TVAROHEM

Ingredience:

  • 4 pstruzi
  • 3 cibule
  • 100 g tvarohu
  • 50 ml sladké smetany
  • 60 g másla
  • pažitka, petrželka, pepř, sůl, citrónová šťáva, strouhanka

Příprava jídla:

Sekanou cibuli, pažitku a petrželku smícháme s tvarohem a smetanou, okořeníme a promícháme. Pstruhy naplníme připravenou nádivkou a vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Zbylou nádivkou ještě ryby obložíme. Vše pokapeme citónovou šťávou, posypeme strouhankou a pečeme v troubě asi 30 minut.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz