Recept: PSTRUH NA SMETANĚ

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH NA SMETANĚ

Ingredience:

  • 4 ks pstruhy
  • 20 g másla
  • 1 dl bílého vína
  • 1/4 l šlehačky
  • sůl, muškátový květ, 1 lžíce hladké mouky, citrón, brusinkový kompot

Příprava jídla:

Nasolené pstruhy opečeme na teflonové pánci na másle a po opečení je podlijeme 1 dl bílého vína s přidáním špetky muškátového květu. po rozdušení přilijeme 1/4 l šlehačky s troškou rozkvedlané hladké mouky. Šlehačku krátce prohřejeme a pokrm servírujeme s citrónem a brusinkami. Přílohu si zvolíme podle své chuti, stačí i dobrý chléb.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz