Recept: PSTRUH NA SLANINĚ II

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH NA SLANINĚ II

Ingredience:

  • 4 pstruzi
  • 100 g slaniny
  • 15 g hladké mouky
  • 65 g másla
  • sůl, pepř, 1 cibule, 1 bobkový list, strouhanka

Příprava jídla:

Na dno pánve dáme plátky slaniny, dále kolečka cibule a drcený bobkový list. Přidáme osolenou a opepřenou rybu a poklademe lupínky moučného másla (změklé máslo promícháme s hladkou moukou, vytvarované do válečku a ponechané v chladničce). Vše posypeme jemnou strouhankou a pokryjeme plátky slaniny. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz