Recept: PSTRUH NA SARDELI

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH NA SARDELI

Ingredience:

  • 4 pstruzi
  • 50 g sardelové pasty
  • 40 g oleje
  • 20 g másla
  • sůl, hladká mouka, petrželka

Příprava jídla:

Ryby potřeme sardelovou pastou, osolíme, poprášíme moukou a opečeme zvolna v rozehřátém oleji po obou stranách. Pak rybu mírně podlijeme vodou, převaříme a šťávu zjemníme máslem. Pstruha na talíři přelijeme sardelovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz