Recept: PSTRUH NA SARDELI

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH NA SARDELI

Ingredience:

  • 4 pstruzi
  • 50 g sardelové pasty
  • 40 g oleje
  • 20 g másla
  • sůl, hladká mouka, petrželka

Příprava jídla:

Ryby potřeme sardelovou pastou, osolíme, poprášíme moukou a opečeme zvolna v rozehřátém oleji po obou stranách. Pak rybu mírně podlijeme vodou, převaříme a šťávu zjemníme máslem. Pstruha na talíři přelijeme sardelovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz