Recept: PSTRUH NA MODRO

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH NA MODRO

Ingredience:

  • 4 pstruzi
  • 20 ml octa
  • 1 menší cibule
  • 100 g másla
  • petrželka, tymián, 1 bobkový list, 6 zrnek pepře, sůl

Příprava jídla:

Do 1/2 l vody dáme ocet, cibuli, petrželku, tymián, bobkový list, pepř a sůl a povaříme asi 30 minut. Vývar přecedíme, znovu uvedeme do varu a vložíme ryby. Vaříme mírným varem asi 6 minut, poté ryby vyjmeme, urovnáme na míse a přelijeme rozpuštěným máslem.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz