Recept: PSTRUH NA HŘIBECH

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH NA HŘIBECH

Ingredience:

  • 4 pstruzi
  • 2 cibule
  • 60 g másla
  • 80 g oleje
  • 100 ml bílého vína
  • 200 g hřibů
  • sůl, citrón, petrželka, kmín

Příprava jídla:

Do břišní dutiny osolených pstruhů vložíme osminku citrónu bez jader a nítku petrželky. Nadrobno nakrájenou cibuli spěníme na oleji, přidáme pstruhy a zvolna pečeme v troubě. Ke konci pečení ryby přelijeme vínem a přidáme hřiby podušené na polovině másla se solí a kmínem. Ryby zvolna dopečeme. Šťávu z pečených ryb zjemníme zbylým máslem.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz