Recept: PSTRUH NA GRILU II

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH NA GRILU II

Ingredience:

  • 4 pstruzi (800g)
  • 60g pleje
  • sůl, pepř, strouhanka
  • 40g másla

Příprava jídla:

Osolené a opepřené ryby potřeme olejem a obalíme v jemné strouhance. Pak je dáme na mřížku grilu, nebo napíchneme na jehlu a pečeme nejdříve břichem dolů. Před podáváním je potřeme máslem.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz