Recept: PSTRUH NA GRILU I

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH NA GRILU I

Ingredience:

  • 4 pstruzi (800g)
  • 100 g másla
  • 10g petrželky
  • 20g kaparů
  • fenykl, pepř, sůl, citronová šťáva

Příprava jídla:

Máslo smícháme se sekanou petrželkou, nakrájenými kapary, mléteým fenyklem, pepřem a solí. Pstruhy i s hlavou potřeme na povrchu i uvnitř takto ochuceným máslem. Grilujeme po obou stranách asi 12 minut. Rybu na talíři pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tukem zbylým po grilování a podáváme.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz