Recept: PSTRUH NA GRILU I

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PSTRUH NA GRILU I

Ingredience:

  • 4 pstruzi (800g)
  • 100 g másla
  • 10g petrželky
  • 20g kaparů
  • fenykl, pepř, sůl, citronová šťáva

Příprava jídla:

Máslo smícháme se sekanou petrželkou, nakrájenými kapary, mléteým fenyklem, pepřem a solí. Pstruhy i s hlavou potřeme na povrchu i uvnitř takto ochuceným máslem. Grilujeme po obou stranách asi 12 minut. Rybu na talíři pokapeme citrónovou šťávou, přelijeme tukem zbylým po grilování a podáváme.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

Vánoční otevírací doba 2025:

  • Sobota 20.12.
    8:00 – 18:00
  • Neděle 21.12. – Úterý 23.12.
    8:00 – 19:00
  • Středa 24.12.
    8:00 – 11:00 otevřeno pouze pokud budou ryby
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 777 36 26 26
Email: kapr@rybarna.cz