Recept: PEČENÝ KAPR SE ZAKYSANOU SMETANOU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: PEČENÝ KAPR SE ZAKYSANOU SMETANOU

Ingredience:

  • 800 g kapra
  • 60 g másla
  • 1/4 litru zakysané smetany
  • sůl, pepř citron, 1 bobkový list

Příprava jídla:

Do máslem vymatané ohnivzdorné mísy vložíme porce osoleného a opepřeného kapra. Vše polijeme polovinou smetany ochucené šťávou z půlky citronu a bobkový list. Pečeme v troubě dozlatova a během pečení přeléváme zbylou smetanou. Rybu dáme na talíře a zdobíme plátky citronu

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz