Recept: KAPŘÍ LÍVANCE

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPŘÍ LÍVANCE

Ingredience:

  • 200 g pečeného kapra
  • 2 dl smetany
  • 100 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • 20 g cibule
  • 1/2 práčku do pečiva
  • sůl, olej na smažení

Příprava jídla:

Z osolené slaniny, vajec, strouhané cibule a hladké mouky prosáté s přáškem do pečiva připravíme těstíčko, do něhož zamícháme na malé kousky pokrájené vykostěné maso z pečeného kapra. Na oleji nebo sádle z něho smažíme malé lívanečky.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz