Recept: KAPR SMAŽENÝ V ŽAMPIONOVÉM TĚSTÍČKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR SMAŽENÝ V ŽAMPIONOVÉM TĚSTÍČKU

Ingredience:

  • 600 g kapra
  • 2 vejce
  • 150 g oleje
  • 60 g hrubé mouky
  • 100 g žampionů
  • 50 ml bílého vína
  • sůl, pepř

Příprava jídla:

Porce kapra osolíme a opepříme a necháme chvíli odležet. Z vajec, vína, nadrobno nakrájených žampionů, mouky, několika kapek oleje a soli připravíme hladké těstíčko. V něm smáčíme porce ryby a zvolna smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz