Recept: KAPR SMAŽENÝ V PIVNÍM TĚSTÍČKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR SMAŽENÝ V PIVNÍM TĚSTÍČKU

Ingredience:

  • 800 g kapra
  • 100 ml piva
  • 100 g hladké mouky
  • 170 g oleje
  • 2 vejce
  • sůl

Příprava jídla:

Osolené porce kapra necháme asi 30 minut odležet. Žloutky rozmícháme s 50 g oleje a moukou, přidáme pivo a nakonec vmícháme sníh z bílků. Osušené porce kapra máčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.#Rybu můžeme také obalovat v trojobalu. Do rozšlehaných vajec přidáme pivo a obalujeme tedy v mouce, ve vejcích s pivem a strouhance.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz