Recept: KAPR SMAŽENÝ PODLE PETRA VOKA

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR SMAŽENÝ PODLE PETRA VOKA

Ingredience:

  • 4 porce kapra po 150 g
  • sůl, 8 zrnek pepře, lžička kmínu
  • asi 80 g hladké mouky
  • 2 vejce
  • 2 stroužky česneku
  • strouhanka, a sádlo nebo olej na smažení

Příprava jídla:

Očištěné porce kapra opláchneme, osušíme, osolíme, posypeme čerstvě umletým pepřem, kmínem a obalíme v mouce. Vejce rozšleháme s rozetřeným česnekem, připravené porce kapra ve směsi omočíme, pak je obalíme ve strouhance a v rozehřátém tuku po obou stranách dočervena vysmažíme. Jako přílohu opečené nebo smažené brambory a tatarskou omáčku.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz