Recept: KAPR S KŘENEM

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR S KŘENEM

Ingredience:

  • 4 porce kapra
  • 1 citron
  • 4 lžíce křenu
  • 4 lžíce másla
  • sůl, pepř, petrželová nať

Příprava jídla:

Porce kapra zakapeme citronovou šťávou a necháme asi půl hodiny odležet. Pak je osolíme, opepříme a na rozehřátem másle upečeme. Během pečení často poléváme vypečenou šťávou. Jednotlivé porce na talíři posypeme nastrouhaným křenem, nasekanou petrželkou a přelijeme šťávou. Podáváme s chlebem, vařenými bramborami či smaženými hranolky.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz