Recept: KAPR S JALOVCEM

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR S JALOVCEM

Ingredience:

Příprava jídla:

Vykuchaného a očištěného kapra nakrájíme příčně ve tvaru podkovy. Vydatně je posolíme, pokapeme olivovým olejem, opepříme a posypeme mletým jalovcem. Porce potom vkládáme do kameninové nádoby, proložené plátky cibule. Nádobu přiklopíme víkem a na 24 hodin uložíme v chladnu. Druhý den porce kapra osmažíme tradičním způsobem. Tj. obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a ve strouhance. Podáváme s vařenými bramborami a višňovým kompotem.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz