Recept: KAPR S EMENTÁLSKÝM SÝREM

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR S EMENTÁLSKÝM SÝREM

Ingredience:

  • 600 g kapra
  • 60 g ementálského sýra
  • 100 g anglické slaniny
  • 50 g hladké mouky
  • 1 vejce
  • 1 citron
  • 100 g tuku
  • sůl

Příprava jídla:

Očištěného, vykuchaného, vykostěného a kůže zbaveného kapra omyjeme, pokrájíme na porce silné asi půldruhého centimetru, osolíme a vždy mezi dva kousky ryby vložíme plátek ementálského sýra. Každou porci zabalíme do plátku anglické slaniny a sepneme párátkem. Porce obalíme moukou, namočíme do rozšlehaného vejce a zvolna pečeme v rozpáleném tuku z obou stran asi 10 minut. Podáváme s bramborami a s plátkem citronu.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz