Recept: KAPR PO ŽIDOVSKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR PO ŽIDOVSKU

Ingredience:

  • 800 g kapra
  • 50 ml octa
  • 2 velké cibule
  • 30 g másla
  • 120 ml piva
  • 4 hřebíčky, 4 zrnka pepře, 50 g rozinek, citrónová kůra, sůl

Příprava jídla:

Kapra nakrájíme na porce asi 4 cm široké, osolíme a pokropíme octem. Cibuli nakrájíme na kostrky a podusíme na másle. &k cibuli přilijeme pivo a trochu vývaru z koření a přivedeme k varu. Vložíme porce kapra a vaříme asi 20 minut pod pokličkou na mírném ohni. Uvařenou rybu vyjmeme. Omáčku necháme zhoustnout, vložíme rozinky, nastrouhanou citrónovou kůru a povaříme. Nakonec vložíme porce ryby, aby se přohřály.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz