Recept: KAPR OHŇOVÝ

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR OHŇOVÝ

Ingredience:

  • polovina kapra (asi 800 - 900 g)
  • 6 stroužků česneku
  • 1 lžíce koření karí
  • 1 lžička sladké papriky
  • 50 g másla
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 50 g žampionů
  • sůl, půl lžičky pepře
  • petrželová nať

Příprava jídla:

Česnek utřeme se solí a s kořením, nadrobno pokrájenou petrželovou natí a máslem. Touto kašičkou kapra potřeme, na hodinu uložíme do chladničky, potom obložíme plátky žampionů osmahnutých v půeko. vše zabalíme do alobalu a pečeme čtvrt hodiny.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz