Recept: KAPR NA RAJČATECH

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR NA RAJČATECH

Ingredience:

  • 800 g kapra
  • 200 ml kysané smetany
  • 150 g prolisovaných rajčat
  • 1 větší cibule
  • 2 stroužky česneku
  • petrželka, citrón, cukr, sladká paprika, pepř, sůl

Příprava jídla:

Osolené porce ryby vložíme do ohnivzdorné mísy. Smetanu smícháme s rajčaty, nadrobno nakrájenou cibulí, třeným česnekem, paprikou, petrželkou a trochou citrónové šťávy a dochutíme cukrem, solí a pepřem. Směsí přelijeme rybu a pečeme v troubě na mírném ohni. Často podléváme. Upečeného kapra podáváme v ohnivzdorné míse a zdobíme citrónem.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VELIKONOČNÍ otevírací doba:

  • Pátek 29.3
    ZAVŘENO
  • So 30.3
    8:00 – 12:00
  • Pondělí 1.4
    ZAVŘENO
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz