Recept: KAPR NA PAPRICE

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR NA PAPRICE

Ingredience:

  • 1 kg ryby
  • 5 dkg tuku
  • 1 cibule
  • 1/4 l kyselé smetany
  • sůl, sladká paprika a 1 lžíce mouky

Příprava jídla:

Kapra nebo jinou rybu rozdělíme na úhledné kousky, osolíme je a okořeníme sladkou paprikou. Pak na omastku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme něco sladké papriky pro barvu a zalijeme trochou vody, do toho vložíme kousky kapra, zakryjeme a udusíme do měkka. Na konec sťávu zatřepeme kyselou smetanou s trochou mouky.#Dobrá sestava: Ryba na paprice, knedlíky a zeleninová polévka.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz