Recept: KAPR NA KMÍNĚ

Hlavní stránka » Recepty » Recept: KAPR NA KMÍNĚ

Ingredience:

  • 600 g kapra
  • 50 g sádla
  • 30 g másla
  • sůl, kmín, hladká mouka

Příprava jídla:

Osolené a okmínované porce kapra mírně poprášíme moukou a pečeme na sádle po obou stranách do měkka. Sádlo po pečení zředíme vodou, převaříme a zjemníme máslem. Upečené porce ryby dáme na talíř a přelijeme šťávou.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz