Recept: CANDÁT PO SELSKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: CANDÁT PO SELSKU

Ingredience:

  • 800 g candáta
  • 100 g slaniny
  • 2 cibule
  • 2 paprikové lusky
  • 2 rajčata
  • sůl, mletá paprika

Příprava jídla:

Nadrobno nakrájenou slaninu vyškvaříme a na ní osmažíme nasekanou cibuli, obarvíme jí paprikou, zalijeme 300 ml vody, přidáme páteř z ryby a vaříme asi 25 minut. Osolené porce candáta zalijeme přecezeným vývarem, přidáme nakrájené papriky a rajčata a dusíme do měkka.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz