Recept: CANDAT PO KYJEVSKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: CANDAT PO KYJEVSKU

Ingredience:

  • 800g candáta
  • 80g másla
  • 2 vejce, 160 g oleje
  • strouhanka, hladká mouka, sůl

Příprava jídla:

Candáta vykostíme a připravíme porce jako na španělské ptáčky. Na každý plátek dáme dáme kousek másla, osolíme, zavineme a tvarujeme tak, aby plátek držel pohromadě a nerozevíral se. Pak jej obalíme v trojobalu a smažíme v rozpáleném oleji.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz