Recept: CANDÁT PO ITALSKU

Hlavní stránka » Recepty » Recept: CANDÁT PO ITALSKU

Ingredience:

  • 800 g candáta
  • 80 g oleje, 1 cibule
  • 6 rajčat
  • 60 g celeru
  • 20 g kaparů
  • 2 hřebíčky, pepř, petrželka, sůl

Příprava jídla:

Vykostěné a kůže zbavené porce candáta osolíme a urovnáme do ohnivzdorné misky. Na oleji krátce zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata, koření a sůl a dusíme do měkka. Pak přidáme nastrouhaný celer a usekané kapary. Směs promícháme a dáme na rybu. Pokrm zapékáme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a před podáváním posypeme sekanou petrželkou.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově Poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

Vánoční otevírací doba 2025:

  • Sobota 20.12.
    8:00 – 18:00
  • Neděle 21.12. – Úterý 23.12.
    8:00 – 19:00
  • Středa 24.12.
    8:00 – 11:00 otevřeno pouze pokud budou ryby
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 777 36 26 26
Email: kapr@rybarna.cz