Recept: CANDÁT NA HŘIBKÁCH

Hlavní stránka » Recepty » Recept: CANDÁT NA HŘIBKÁCH

Ingredience:

  • 800 g candáta
  • 150 g másla
  • 300 g čerstvých hříbků
  • hladká mouka, pepř, rybí nebo hovězí vývar

Příprava jídla:

Osolené porce candáta obalíme v mouce a prudce opečeme na části másla. Plátky hříbků osolíme, opepříme a dusíme na másle do měkka. Na podušené houby dáme opečeného candáta a zbytek másla. Mírně podlijeme vývarem a dusíme asi 10 minut.

Navštivte naši prodejnu v Brně – Králově poli na Božetěchové 6!

Prodejní doba:

otevírací doba:

  • Po – Pá
    9:00 – 18:00
  • So
    8:00 – 12:00

VÁNOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA

  • Po 17. 12. 2018 – Ne 23. 12. 2018: 8:00 – 19:00
    Včetně soboty a neděle
  • Po 24. 12. 2018: 8:00 – 11:00
  • Pá 25. 12. 2018 – St 02. 01. 2019: ZAVŘENO
  • Od čtvrtku 3. 1. 2018 běžná otevírací doba.
RYBÁRNA ŠOPÍK – živé sladkovodní a chlazené mořské ryby – Brno, Božetěchova 6

Rybárna – Josef Šopík
Božetěchova 6
612 00 Brno
IČO: 74294695

Tel.: 541 240 205
Email: kapr@rybarna.cz