RYBÁRNA ŠOPÍK – prodejna živých sladkovodních a chlazených mořských ryb
Chutného kapříka od pana Šopíka
Ostatní mluví o čerstvosti, my čerstvost tvoříme
Zkušený tým odborníků Vám živé ryby do několika minut zabije a vykuchá.
Díky vlastním sádkám, zpracovně a prodejně na jednom místě jsme schopni pružně reagovat na Vaši poptávku. Čerstvé filety ze sladkovodních i mořských ryb průběžně připravujeme po celý den.
Přijďte se přesvědčit! Rádi Vás uvítáme v naší prodejně.
Akce a aktuality:
Recept pro dnešní den:
KAPR SMAŽENÝ V PIVNÍM TĚSTÍČKU
800 g kapra, 100 ml piva, 100 g hladké mouky, 170 g oleje, 2 vejce, sůl
Osolené porce kapra necháme asi 30 minut odležet. Žloutky rozmícháme s 50 g oleje a moukou, přidáme pivo a nakonec vmícháme sníh z bílků. Osušené porce kapra máčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova.#Rybu můžeme také obalovat v trojobalu. Do rozšlehaných vajec přidáme pivo a obalujeme tedy v mouce, ve vejcích s pivem a strouhance.
Najdete nás i na Facebooku!