RYBÁRNA ŠOPÍK – prodejna živých sladkovodních a chlazených mořských ryb
Chutného kapříka od pana Šopíka

Ostatní mluví o čerstvosti, my čerstvost tvoříme
Zkušený tým odborníků Vám živé ryby do několika minut zabije a vykuchá.
Díky vlastním sádkám, zpracovně a prodejně na jednom místě jsme schopni pružně reagovat na Vaši poptávku. Čerstvé filety ze sladkovodních i mořských ryb průběžně připravujeme po celý den.
Přijďte se přesvědčit! Rádi Vás uvítáme v naší prodejně.
Akce a aktuality:
Velikonoční otevírací doba
- pátek 18.4. ZAVŘENO
- sobota 19. 4. běžná otevírací doba 8 – 12
- pondělí 21. 4. ZAVŘENO
Recept pro dnešní den:
KAPR SMAŽENÝ PIKANTNÍ
8 plátků kapra bez kostí a bez kůže, 50 g slaniny, 2 cibule, 1 lžička dobromysli, 1 lžička koření karí, sůl, trochu fenyklu, trochu mletého muškátového oříšku, 2 lžíce ostřejší hořčice, 2 citrony, 1 vejce, hladká mouka a strouhaná houska na obalování, olej na smažení, 4 lžíce nakrájené šunky, 2 vejce, petrželová nať
Plátky kapra osolíme a necháme odležet. Mezitím nakrájíme slaninu na kostiky, trochu ji osmahneme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, zpěníme a ihned okořeníme dobromyslí, kořením karí, fenyklem a muškátovým oříškem. Dobře promícháme, chvíli podusíme a o