RYBÁRNA ŠOPÍK – prodejna živých sladkovodních a chlazených mořských ryb
Chutného kapříka od pana Šopíka
Ostatní mluví o čerstvosti, my čerstvost tvoříme
Zkušený tým odborníků Vám živé ryby do několika minut zabije a vykuchá.
Díky vlastním sádkám, zpracovně a prodejně na jednom místě jsme schopni pružně reagovat na Vaši poptávku. Čerstvé filety ze sladkovodních i mořských ryb průběžně připravujeme po celý den.
Přijďte se přesvědčit! Rádi Vás uvítáme v naší prodejně.
Akce a aktuality:
Recept pro dnešní den:
KAPR SMAŽENÝ K OMÁČCE
6 porcí šupinatého kapra po 150 g zbaveného páteřních kostí, 60 g hladké mouky, 2 vejce, 150 g strouhanky, sůl, mléko, 200 g ruku na smažení
Porce kapra vložíme asi na půl hodiny do osoleného mléka. Potom je osušíme, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance a v rozehřátém tuku po obou stranách dočervena vysmažíme. To trvá asi 12 minut. Usmaženého kapra upravíme na mísu a ozdobíme citronem nebo rajčetem apod. Podáváme jako hlavní chod.#Příloha: chléb, brambory ve všech úpravách, teplá holandská nebo majonézová omáčka. Dále to může být bramborový salát obyčejný, francouzský salát s majonézou, zeleninový salát nebo kompot apod.
Najdete nás i na Facebooku!