RYBÁRNA ŠOPÍK – prodejna živých sladkovodních a chlazených mořských ryb
Chutného kapříka od pana Šopíka
Ostatní mluví o čerstvosti, my čerstvost tvoříme
Zkušený tým odborníků Vám živé ryby do několika minut zabije a vykuchá.
Díky vlastním sádkám, zpracovně a prodejně na jednom místě jsme schopni pružně reagovat na Vaši poptávku. Čerstvé filety ze sladkovodních i mořských ryb průběžně připravujeme po celý den.
Přijďte se přesvědčit! Rádi Vás uvítáme v naší prodejně.
Akce a aktuality:
Recept pro dnešní den:
KAPR OHŇOVÝ
polovina kapra (asi 800 - 900 g), 6 stroužků česneku, 1 lžíce koření karí, 1 lžička sladké papriky, 50 g másla, 1 lžíce olivového oleje, 50 g žampionů, sůl, půl lžičky pepře, petrželová nať
Česnek utřeme se solí a s kořením, nadrobno pokrájenou petrželovou natí a máslem. Touto kašičkou kapra potřeme, na hodinu uložíme do chladničky, potom obložíme plátky žampionů osmahnutých v půeko. vše zabalíme do alobalu a pečeme čtvrt hodiny.
Najdete nás i na Facebooku!